ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ NOBACCO

 

 
Είναι   το  νέο  ηλεκτρονικό  τσιγάρο, αποκλειστικό  για  την  Ελλάδα, μοντέλο  της   ΝΟBACCO και φέρνει νέες καινοτομίες στο χώρο του  ηλεκτρονικού   ατμίσματος.
 
 
Όλα  τα    υγρά  αναπλήρωσης  Plan  "B"  της  NOBACCO,  διαθέτουν  Πιστοποίηση  GC/MS  (Gas  chromatography-Mass spectrometry),  από  ανεξάρτητο  Αμερικανικό  Ινστιτούτο.Eίναι  εναρμονισμένα  με  τις  Διεθνείς  Προδιαγραφές Ποιότητας και φέρουν  Πιστοποιητικό  Ανάλυσης  ως  προς  την  καθαρότητά  τους (LOT NO: WFSQ20100506029001).
 
 
 
 
 
 

Αποστολή και με Courier επί αντικαταβολή.

 
NOBACCO Hybrid (Black)
 

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο "Hybrid" είναι το νέο, αποκλειστικό για την Ελλάδα, μοντέλο της ΝΟBACCO και φέρνει νέες καινοτομίες στο χώρο του ηλεκτρονικού ατμίσματος.

Οι ολοκαίνουργιες μπαταρίες 2ης γενιάς του ηλεκτρονικού τσιγάρου NOBACCO "Hybrid" είναι εξ' ολοκλήρου αυτόματες και δεν χρειάζονται κανένα μπουτόν ενεργοποίησης, για να λειτουργήσουν. (Χωρίς τις ενοχλητικές ευαισθησίες των Κλασικών αυτόματων μπαταριών). Έτσι λοιπόν μπορείτε να απολαμβάνετε την  συσκευή σας με το στυλ ατμίσματος που σας ταιριάζει, κρατώντας την όπως επιθυμείτε, χωρίς να είστε αναγκασμένοι να αναζητάτε κάποιο  κουμπί, κάθε φορά που θέλετε να εισπνεύσετε. Αυτό από μόνο του σημαίνει «ελευθερία κινήσεων».

Το NOBACCO "Hybrid" έρχεται με αυτόματες μπαταρίες 650 mAhή 1100 mAh, που προσφέρουν περισσότερες ώρες αυτονομίας, από τις αντίστοιχες χειροκίνητες, που μέχρι τώρα (ίσως) γνωρίζατε.

Το σύστημα ατμοποίησης τουηλεκτρονικού τσιγάρου NOBACCO "Hybrid" στηρίζεται στην γενικότερη φιλοσοφία του ενιαίου φίλτρου με ατμοποιητή, γνωστού ως Cartomizer, με τα παρακάτω όμως ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα μέχρι σήμερα γνωστά προϊόντα:

Χωρητικότητα υγρού αναπλήρωσης 3 ml (1200 εισπνοές), χωρίς την ανάγκη χρήσης σύριγγας για την αναπλήρωση.  Βγάζετε το επιστόμιο (πιπάκι) και γεμίζετε το "Hybrid" με το μπουκαλάκι του αγαπημένου σας υγρού. Επανατοποθετείτε το επιστόμιο και απολαμβάνετε.

Τόσο απλά!

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο NOBACCO "Hybrid"είναι τελικά, ένα αξιόπιστο εργαλείο παραγωγής ατμού, δυνατού χτυπήματος και καθαρής γεύσης.

 

Tο σετ περιλαμβάνει:

α.  2 αυτόνομες συσκευές NOBACCO "Hybrid"

β.  1 USB φορτιστή.

γ.  1 USB μετατροπέα (adaptor) οικιακού ρεύματοςδ.  Οδηγίες χρήσης.

*Προσοχή: Όταν γεμίζετε το Atomizerμε υγρό αναπλήρωσης, σιγουρευτείτε οτιαυτό δεν θα είναι συνδεδεμένο με την μπαταρία.*

Εγγύηση 28 ημέρες για τον ατμοποιητή και 90 ημέρες (3 μήνες) για τις μπαταρίες, από την ημερομηνία αγοράς.

Δωρεάν αποστολή με ACS Courier.

***Σημείωση: Οι γνήσιες συσκευές ατμοποίησης NOBACCO "Hybrid" φέρουν τυπωμένο  ή χαραγμένο σε όλα τα επί μέρους εξαρτήματά τους, το λογότυπο της "NOBACCO". 

 

NOBACCO "Giant"  (Ατμοποιητής+φίλτρο)

Δύοπηνίων, χαμηλήςαντίστασης(LR) 2.0ohm

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο  NOBACCO "Giant" διακρίνεται για το δυνατό «χτύπημα», την αντοχή του, την εξαιρετική παραγωγή ατμού και την απόδοση των γεύσεων.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη συσκευή που αναδεικνύεται σε «Γίγαντα» του ατμίσματος 

 

Tο σετ περιλαμβάνει:

      2   Μπαταρίες 900mAh με Passthrough

      3   Giant ατμοποιητές+ φίλτρα

      3   Στρογγυλά επιστόμια (πιπάκια)

      3   Flat επιστόμια (πιπάκια)

      1   Φορτιστή USB

      1   Αντάπτορα 220V-5V

      1   Καλώδιο USB Passthrough

      1   Δερμάτινη θήκη μεταφοράς και αποθήκευσης

 1  Οδηγίες Χρήσης στα Ελληνικά*Προσοχή: Όταν γεμίζετε το"Giant" με υγρό αναπλήρωσης, σιγουρευτείτε ότι αυτό δεν θα είναι συνδεδεμένο με την μπαταρία.*

Εγγύηση 3 ημέρες για τον ατμοποιητή και 30 ημέρες (1 μήνα) για τις μπαταρίες, από την ημερομηνία αγοράς.

*Σημείωση: Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.

 

**Σημείωση: Οι γνήσιες συσκευές ατμοποίησης NOBACCO "Giant " φέρουν τυπωμένο  ή χαραγμένο σε όλα τα επί μέρους εξαρτήματά τους, το λογότυπο της "NOBACCO". 

 

NOBACCO Hybrid (White 650mAh)

 

Tο σετ περιλαμβάνει:

α. 2 αυτόνομες συσκευές NOBACCO "Hybrid"

β. 1 USB φορτιστή.

γ. 1 USB μετατροπέα (adaptor) οικιακού ρεύματος

δ. Οδηγίες χρήσης.

*Προσοχή: Όταν γεμίζετε το Atomizer με υγρό αναπλήρωσης, σιγουρευτείτε οτιαυτό δεν θα είναι συνδεδεμένο με την μπαταρία.*

Εγγύηση 28 ημέρες για τον ατμοποιητή και 90 ημέρες (3 μήνες) για τις μπαταρίες, από την ημερομηνία αγοράς.

***Σημείωση: Οι γνήσιες συσκευές ατμοποίησης NOBACCO "Hybrid" φέρουν τυπωμένο ή χαραγμένο σε όλα τα επί μέρους εξαρτήματά τους, το λογότυπο της "NOBACCO".

 

NOBACCO eGo-T 900mAh (Tank System)

 

Tο σετ περιλαμβάνει:

α.  2 αυτόνομες συσκευές "NOBACCO eGo-T" με ατμοποιητέςτρίτης γενιάς 2.2 ohmΩ και μπαταρίες 900 mAh που εξασφαλίζουν πολύ μεγάλη αυτονομία προσφέροντας 8-10 ώρες συνεχούς χρήσης.(Λειτουργία χειροκίνητου κλειδώματος.)

β.  5 αμπούλες αναπλήρωσης με θυρίδα ελέγχου της στάθμης του υγρού, που μπορούν να χρησιμοποιούνται επανειλημμένα.

γ.  1 SuperUSB ταχυφορτιστή. (Χρόνος φόρτισης 2,5 ώρες)

δ.. 1 USB μετατροπέα (adaptor) οικιακού ρεύματοςε. Οδηγίες χρήσης.

Εγγύηση 28 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.

***Σημείωση: Οι γνήσιες συσκευές ατμοποίησης "NOBACCO eGo-T" φέρουν τυπωμένο  ή χαραγμένο σε όλα τα επί μέρους εξαρτήματά τους, το λογότυπο της "NOBACCO".

 

Υγρά γεμίσματος Φίλτρων

Σε   διάφορες  γεύσεις.  Επιλέξτε την περιεκτικότητα σε νικοτίνη που σας ταιριάζει.

 

Όλα  τα    υγρά  αναπλήρωσης  Plan  "B"  της  NOBACCO,  διαθέτουν  Πιστοποίηση  GC/MS  (Gas  chromatography-Massspectrometry),  από  ανεξάρτητο  Αμερικανικό  Ινστιτούτο.Eίναι  εναρμονισμένα  με  τις  Διεθνείς  Προδιαγραφές Ποιότητας  και  φέρουν  Πιστοποιητικό  Ανάλυσης  ως  προς  την  καθαρότητά  τους  ( LOT   NO: WFSQ20100506029001).

 

Ατμοποιητές, φίλτρα, μπαταρίες αξεσουάρ  και αναλώσιμα  για  όλα τα  μοντέλα της  NOBACCO